Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

NÉZŐpont - Mit nézz karácsonykor, ha unod a karácsonyi filmeket?

2015. december 22. 08:00 írta: Wolfeone

Unod már a karácsonyi filmeket? Tele a hócipőd Kevinnel és a betörőkkel? Nekem például már nagyon. Tudom ezzel sokakat felbosszantok, hiszen a tavalyelőtti tömeges felháborodás miatt voltak tavaly is, meg lesznek idén Reszkessetek, betörők! filmek az RTL Klubon. De nekem nem tetszettek annyira, hogy minden évben megnézzem.

Megmondom őszintén, hogy nem igazán vagyok oda a családi és/vagy ünnepi filmekért. Olyan szinten, hogy szerintem a három legjobb karácsonyi film a Halálos fegyver és a Die Hard 1-2.

diehard2christmas.jpg

Gondolom, hogy azért nem egyedül vagyok így. Szerencsére nekünk is lesz azért nézhető műsor, akiknek elegük van már az ünnepi filmekből, és inkább néznének valami viccesebbet (nem családi vígjátékra gondolok, hanem normál vígjátékra), vagy éppen valami akciósabbat (nem Tesco-s..., lövöldözős). Most teljesen szubjektíven ajánlok néhány filmet a 24. 25. és 26. esti TV kínálatból:

December 24-én a Duna Televízió 21:20-kor az Életrevalók-at adja, ami egy nagyon jó francia vígjáték. Igaz egyben dráma is, de rengeteg jó poén van benne, remek színészekkel. A TV2-n 20:50-kor Adam Sandler és haverjai ökörködnek a Nagyfiúk 2-ben. A PRO4 a Beverly Hills-i zsaru-t vetíti 21:00-kor, Eddie Murphy fénykorából, majd utána 23:05-kor a Ragadozó-t Arnold Schwarzenegger-rel. És, ha már Schwarzenegger, akkor lesz Stallone-val közös filmje, a Szupercella is a Film+-on 21:05-kor. Utána, még ugyanott 23:00-kor ugyan karácsonyi vígjáték, de nem éppen családi, a Kalandférgek karácsonya. A Film+2-n 23:15-kor Balogh Tibi és bandája vadászik kincs után az Argo-ban. Az AMC-n 22:55-kor Rambo fog zúzni. A Paramount Channel-en 22:00-kor Woody Harrelson gurít párat a Farrelly tesók Tökös tekés című vígjátékában.

December 25-én 22:00-kor a SuperTV2-n Jason Statham szegi meg szabályait A szállító filmek első, és egyetlen jól sikerült részében. Utána még ugyanott 23:50-kor a Beavis és Butt-head atyjának filmje, a Hivatali patkányok jön. A PRO4 folytatja az előző nap leadott Beverly Hills-i zsaru-t és a Ragadozó-t a második részekkel 21:00-kor és 23:00-kor. A Cool-on 21:00-kor Bradley Cooper-ék újra átélik az első rész eseményeit a Másnaposok 2-ben. 23:00-kor a Film+-on is lesz egy jobban sikerült Statham film, a Blitz. 19:30-kor az AMC újra leadja a Rambo-t, majd 23:05-kor a Rambo 2-t.

December 26-án a SuperTV2-n 22:00-kor Leonardo DiCaprio remekel a A Wall Street farkasa-ban. A PRO4 folytatja a sort, és 21:00-kor leadja a Beverly Hills-i zsaru 3. részét is, illetve 23:00-kor az Antal Nimród rendezésében készült Ragadozók-at. Az AMC is folytatja a sort, és 23:10-kor leadja a Rambo 3. részét. 20:00-kor az RTLII Bruce Willis-szel a főszerepben a Red-et vetíti. Az RTL+-on Woody Harrelson írtja a zombikat 22:45-kor a Zombieland-ben. A Film Mánia 20:15-kor beveti Őfelsége titkolt ügynökét, Szőr Austin Powers-t.

Ezen filmek mellé a karácsonyi puncs helyett sört, a bejgli helyett meg valami sósat javaslok.

Kellemes Ünnepeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr558187200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása