Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

NÉZŐpont - Milyen filmek várnak ránk 2016-ban?

2016. január 03. 17:15 írta: Wolfeone

2016-ban is lesz néhány nagy dobás (az egyiknek még a magyar címe is az...), pár ígéretes film, meg néhány olyan is, ami lehetséges, hogy nem lesz jó, pedig meg lehetne csinálni jól is. Szóval, ahogy ez lenni szokott... Hogy melyik film melyik kategóriába fog esni, az a következő 12 hónapban kiderül. A teljesség igénye nélkül jöjjön most egy lista. Csak azokat említem most meg, amiket én is meg tervezek nézni, mert ezekről várhatóan írás is lesz majd a blogon. (Persze lehet, hogy majd becsúszik még pár film, ami most még nincs tervbe véve.) Ahol már van itthoni premier dátum, oda azt írom, ahol nincs, oda az amcsi premiert.

The Hateful Eight (Aljas nyolcas)

Itthon: 2016. január 7.

A decemberi önálló Star Wars film (lentebb) mellett nekem ez az év másik legjobban várt filmje. Míg a Star Wars-ra még majdnem egy évet várni kell, addig erre szerencsére már csak pár napot. A Django-t imdátam, így örültem, amikor kiderült, hogy Tarantino újra ehhez a műfajhoz nyúl. Bízom benne, hogy legalább ugyanolyan jó lesz. Bízom Tarantino-ban, meg a nem semmi színészgárdában (Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Samuel L. Jackson, stb...) is.

hateful-eight.jpg

The Revenant (A visszatérő)

Itthon: 2016. január 14.

Leonardo DiCaprio és Tom Hardy, nah meg a Birdman rendezője. Már ennyi elég, hogy látni akarjam. Az előzetes csak még jobban megerősített ebben.

leonardo-dicaprio-tom-hardy-the-revenant.jpg

Creed (Creed - Apollo fia)

Itthon: 2016. január 21.

A Rocky Balboa nekem nem volt az igazi, de a régi Rocky filmeket nagyon szerettem. Stallone most hátha újra jól nyúl a témához.

creed.jpg

The Big Short (A nagy dobás)

Itthon: 2016. február 4. (USA-ban 2015 volt)

Bevallom a gazdasági válságos alapsztori annyira nem hoz lázba, de a színészgárda ígéretes: Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carell.

steve-carell-ryan-gosling_big_short.jpg

Pride and Prejudice and Zombies (Büszkeség és balítélet meg a zombik)

USA: 2016. február 5.

Nah, ez valószínűleg jó nagy állatság lesz, és esélyes, hogy ehhez képest mégis komolyan akarja majd venni magát. Ha így lesz, akkor úgy jár, mint Abraham Lincoln, a vámpírvadász... De azért meglessük, már csak a jó csajok miatt is.

pride_and_prejudice_and_zombies_2.jpg

Deadpool

Itthon: 2016. február 21.

Balhézhatnak Vasemberék, balhézhatnak Batmanék, még jöhet Apocalypse is... De nálam az év legjobban várt képregényfilmje akkor is a Deadpool. Végre egy bevállalós 18+ képregényfilm, az egyik legkirályabb X-men karakterrel.

deadpool_ew.jpg

Hail, Caesar! (Ave, Cézár)

Itthon 2016. február 25.

Coen tesók új filmje. Sokaknak már ennyi elég. Aztán ott vannak a színészek, mint pl. George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Channing Tatum, Jonah Hill, nah és a kedvencem: Scarlett Johansson! Jöhet!

scarlettjohanssoninhailceasar.jpeg

Gods of Egypt (Egyiptom istenei)

Itthon: 2016. február 25.

Mikor először futottam bele az előzetesbe, azt hittem, valami B film kizárólag DVD-re. Aztán benyögték, hogy A holló és az Én, a robot rendezőjétől. Mondom magamban: "mi van?" Szóval egyfajta beteges kíváncsiság miatt tervezem megnézni. Ha ez egy jó film lesz, az elég fura, ha nem, az meg a rendező miatt az.

gods-of-egypt_2.jpg

Triple 9

USA: 2016. február 26.

Woody Harrelson és Norman Reedus. Nagyon bírom mindkettőt. Woody Harrelson ráadásul egyik nagy kedvencem. Az előzetes ráadásul egy jó kis pörgős akciófilmet ígér. Ebben a filmben nagyon nem szeretnék csalódni.

triple_nine.jpg

Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman Superman ellen - Az igazság hajnala)

USA: 2016. március 25.

Ben Affleck-et bírom, viszont Az acélember szörnyű volt, egyáltalán nem jönnek be Zack Snyder filmje, szóval szerintem ezen a filmen Ben Affleck sem segíthet. Majd talán az általa rendezett Batman film jó lesz. Mindenesetre meg fogom nézni, mert mégis csak először látjuk moziban egymásnak feszülni a DC univerzum két legnagyobb karakterét.

batvsup_ww.jpg

X-Men: Apocalypse (X-Men: Apokalipszis)

Itthon: 2016. május 1.

Újra Bryan Singer rendez, és ez jó. Ha olyan szórakozást fog nyújtani, mint Az eljövendő múlt napja, akkor minden fasza.

xmenap.jpg

Captain America: Civil War (Amerika kapitány: Polgárháború)

Itthon: 2016. május 12.

Hát, a sztori alapján baromira vártam, de az előzetes kicsit elvette a kedvem. Remélem, csak azt sikerült gyengére vágni. Meglátjuk.

captain-america-civil-war.jpg

Neighbors 2: Sorority Rising (Rossz szomszédság 2)

Itthon: 2016. május 12.

Az első rész nem volt egy eget rengető vígjáték, sőt, a többségnek nem tetszett, szóval én azon kevesek közé tartozom, akiknek bejött. Lehet, hogy velem van a baj, de én bírom Seth Rogen filmjeit (a többségét). Rose Byrne pedig bármikor jöhet, bármilyen mennyiségben.

neighbors-2.jpg

The Nice Guys

USA: 2016. május 20.

Shane Black végre újra összehoz valami jó mókát. Ezúttal Russell Crowe-val, Ryan Gosling-gal. Már az előzetes állati szórakoztató! Akkor milyen lesz a film?

gosling-crowe-theniceguys.jpg

Warcraft (Warcraft: A kezdetek)

Itthon: 2016. május 26.

Életemben egyszer wowoztam, akkor is betértem a karakteremmel egy kocsmába, hogy megnézzem, mi történik, ha leitatom. (Homályos lett a kép.) Nah, ennyit tudok a Warcraft-ról. Tőlem akár Gyűrűk ura 4. is lehet. De egy WoW imádó haverom állítja az előzetes láttán, hogy ez nagyon jó lesz. Reméljük, igaza van.

warcraft-2016.jpg

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Itthon: 2016. június 2.

Az első rész nagy előnye volt, hogy nem vette magát olyan komolyan, mint a Transformers filmek. De ez önmagában még nem volt elég ahhoz, hogy egy egyszer nézős, nagyon is felejthető darab legyen. Boldoggá tenne, ha a második részre összekapnák magukat, mert az egyik kedvenc gyerekkori mesém volt. De, ha szar is lesz... legalább Megan Fox!

tmn2tr_4.jpg

Now You See Me 2 (Szemfényvesztők 2)

USA: 2016. június 10.

Meglepően szórakoztató volt az első rész. Nem tudok mást mondani. A második résztől is ezt várom, semmi többet.

nowyouseeme2.jpg

Independence Day: Resurgence

USA: 2016. június 24.

Will Smith nem vállalta, pedig ez volt az egyik első igazán nagy dobása, amivel befutott. Aztán lehet, hogy igaza van, és egy pocsék folytatástól mentette meg magát. Legalábbis az előzetes kapcsán felmerült bennem, mert eléggé Asylum-os hatású volt. Pedig az első rész még annak idején... azt állatira bírtam!

independence-day-resurgence.jpg

Ghostbusters (Szellemirtók)

USA: 2016. július 15.

Ez a film nem lehet jó. Komoly összeget mernék rátenni. Egyáltalán nem bírom Paul Feig filmjeit, főleg nem Melissa McCarthy-val. Nagy barom vagyok, de meg fogom nézni, hogy gyalázzák meg egy másik nagy gyerekkori kedvencemet.

ghostbusters_0.jpg

Star Trek Beyond (Star Trek: Mindenen túl)

Itthon: 2016. július 21.

J.J. Abrams úgy tudta felfrissíteni a Star Trek univerzumot, hogy közben minden benne maradt, amiért a régi Star Trek filmeket szerettem. Justin Lin személye és az előzetes viszont sajnos már nem sok jót ígér, mivel úgy néz ki, hogy túl fogják tolni az akciót, és semmi nem marad a régi fílingből. Meglátjuk.

sttrbe.jpg

Suicide Squad (Öngyilkos osztag)

USA: 2016. augusztus 5.

Nah, ezt már sokkal jobban várom, mint a Batman v Superman-t. David Ayer rendező bizakodásra ad okot. A piszkos tizenkettő típusú alapsztori is. Nah és Margot Robbie, mint Harley Quinn! Viszont ez a Jared Leto féle Joker eddig nem jön be. Talán majd a film alatt megváltozik a véleményem.

suicide-squad-2016.jpg

Gambit

USA: 2016. október 7.

Eléggé keveset tudni még róla, ahhoz képest, hogy ez is idén lesz. Elsőre nem tűnik úgy, hogy Channing Tatum-nak jól állna ez a szerep, de majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Mindenesetre Gambit is egy érdekes X-men karakter, aki eddig eléggé hanyagolva volt, de majd most!

channinggambit.jpg

Inferno

USA: 2016. október 14.

Újabb Dan Brown köny feldogozás, Tom Hanks újra Robert Langdon szerepében, és újra Ron Howard rendezi. Plusz csatlakozik Felicity Jones. Részemről várós.

inferno_1.jpg

Doctor Strange

Itthon: 2016. november 10.

Nem ismerem annyira a karaktert. De egy újabb Marvel film. És úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi Marvel filmet megnéztem, akkor már nem hagyok ki egyet sem. Plusz Benedict Cumberbatch biztos hozza majd a szintet, jah és ott lesz Rachel McAdams is!

drstrange2.jpg

Assassin's Creed

USA: 2016. december 21.

A játékhoz még nem volt szerencsém, de az alapsztori érdekes, és Michael Fassbender-en biztos nem fog múlni, szóval meglátjuk.

assassins-creed-fassbender.jpg

Rogue One: A Star Wars Story

Itthon: 2016. december 22.

Hogy lopták el a lázadók a Halálcsillag terveit? Majd ebben az első különálló (ha nem számítjuk az ewokos gyerekfilmeket) Star Wars filmben megtudjuk. Végre a mozikban is valami más a Star Wars univerzumból.  Ahogy az elején is említettem, az Aljas nyolcas mellett ezt várom a legjobban. Amúgy ebben is Felicity Jones. Úgy látszik, hogy 2016 az ő éve.

star-wars-rogue-one.jpg

Pontos dátum még nincs, de erre az évre tervezik még a sokak által kedvelt 2014-es Keanu Reeves akciófilm folytatását, a John Wick 2-t, továbbá Kevin Smith két klasszikusának, a Shop-stop-nak és a Shop-show-nak is a folytatását, tehát elvileg még idén jön a Clerks 3 és MallBrats. A kettő közül részemről a Clerks 3-at várom jobban, de szerintem a többség is így van vele.

clerks-3-script.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr78220180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása