Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés (18+) - Star Wars, X-akták, Alien, A galaxis őrzői, Mission: Impossible, Fargo, House of Cards, The 100, The Flash, Arrow, stb...

2015. december 18. 22:15 írta: Wolfeone

Holnap megyünk a haverokkal a Star Wars 7-re! Vagy holnap, vagy vasárnap délelőtt írok róla. Már csak addig kell óvatosan neteznem. Semmi spoiler!

sw7nospoiler.jpg

A múlt heti jelentés: ITT! Most pedig jöjjön ez eheti:

A "Tovább" mögött egy 18+ kép arról a színésznőről, aki az új Alien film (ami a Prometheus 2, de a címe Alien: Covenant, mivel ez valójában az Alien mínusz 3. része, szóval értitek... úristen Ridley Scott, mi van veled???) főszereplője lesz:

Tehát az Alien: Covenant új női főszereplője: Katherine Waterston, akit már láthattunk a Gengszterkorzóban, vagy a Beépített hiba című filmben (ami ugyan hangulatra király volt, viszont a sztori, meg úgy az egész elég fura és zavaros volt, emlékeim szerint) is, a kép például abból van:

katherine_waterston1.jpg

De azért itt egy nem +18-as kép is, végül is az Alien-ben valószínűleg nem fog meztelenkedni:

katherine_waterston2.jpg

Felröppent a pletyka, hogy James Gunn-ék azt szeretnék, ha Kurt Russell játszaná Star Lord (Chris Pratt) faterját A galaxis őrzői 2-ben. Nah, ez nem egy rossz ötlet.

A Mission: Impossible 6. részét újra Christopher McQuarrie fogja írni és rendezni, így ő lesz az első, aki 2 Mission: Impossible filmet is levezényelhet. + Rebecca Ferguson is visszatér az 5. részből:

ferguson.jpg

Noah Hawley, a Fargo készítője szerint a 3. évad csak 2017 tavaszán kerülhet műsorra. Mondjuk az előző és a mostani évad között is volt ennyi kihagyás, csak itt csalóka, hogy ugrunk egy évet. Az első rész ugye még 2014 áprilisában ment le.

Az NBC folytatni tervezi a Xena-t, mely 6. és egyben utolsó évada 2001-ben ért véget. Még nem tudni, hogy Lucy Lawless visszatér-e szerepébe, de azt híresztelik, hogy a készítők szeretnék.

Promó a House of Cards márciusban érkező 4. évadához:

A múltkori rövid promó után egy hosszabb trailer a The 100 januárban érkező 3. évadához:

Meg egy poszter is hozzá:

the100s3poster.jpg

Promó a The Flash 2. évadának januári folytatásához:

Promó az Arrow 4. évadának januári folytatásához:

Közös promó az Agents of SHIELD 3. évadának márciusi folytatásához, és az Agent Carter januárban érkező 2. évadához:

Újabb poszter a Deadpool-hoz:

deadpoolposter.jpg

Karakterplakátok az új Szellemirtókhoz. Még mindig nem hiszem el, hogy ezt a filmet tényleg megcsinálják. Még mindig reménykedek, hogy egyszer csak bejelentik, hogy csak vicc volt. Aztán felébredek és...

Egy rövid werkvideó az X-akták közeledő 10. évadához:

Végül egy Star Wars-os a cappella videó. A film főszereplői (+The Roots, +Jimmy Fallon) "pamparampolják" a Star Wars filmek klasszikussá vált zenéit. A videó vége a legjobb:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr208182942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása