Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

(Halloweeni akták) NÉZŐpont - The Walking Dead 6x03 - Vajon tényleg meglépik az írók?

2015. november 01. 12:00 írta: Wolfeone

Nagybetűs SPOILEREK következnek!!!

A 6x03-ban ugye a bénázó csávó magával rántotta Glenn-t zombik százai közé. Rick lakókocsiját pedig körbekerítette szintén komoly mennyiségű járkáló.

Elsőre úgy nézett ki, hogy Glenn-nek annyi. De a neten elkezdett terjedni az a teória, hogy nem Glenn-t belezték ki a zombik, hanem a csávó ráesett, s azt marcangoltak, csak ugye nem lehetett kivenni, hogy ő az, direkt úgy mutatták. Abból következtetnek sokan erre, hogy a belek túl közel voltak Glenn nyakához, plusz simán ráeshetett az alexandriai lakos. Ha ez így van, akkor Glenn még bebújhat valahogy a kuka alá, de nem lesz egyszerű.

twd_6x03_1.jpg

Rick-nek meg nem indult a lakókocsi, amikor a horda megérkezett. Ha van még egy csöpp esze, fel fog mászni a lakókocsi tetejére, s megvárja, hogy Darylék odaérjenek, s eltereljék a járkálók tömegét. De az is lehet, hogy befut abba a házba az út mellett (a képen látni), ott elbújik valahogy, s megvárja, hogy továbbhaladjon a horda.

Tippre Rick megússza, hiszen ő a főszereplő, vele indult az egész, nem mernék meglépni az írók, mert akkor sok nézőt vesztenének. Egyszer már belebegtették a halálát, amikor úgy nézett ki, hogy átalakult, de az is csak kamu volt, ijesztgették a nézőket.

twd_6x03_2.jpg

Glenn esetében viszont el tudom képzelni, hogy nem úszta meg, csak direkt csinálták úgy, hogy lehessen rajta agyalni. Bár furcsa, hogy a készítők sem nyilatkoztak konkrétan. Glenn karakterét sokan sajnálnák (én is), a pizzafutár srác már az első résztől kezdve ott van, s ha meghalna, már csak Rick, Carl, Daryl, Carol, nah meg Morgan maradna az első évadból. De ha nem írják ki, akkor sokan meg azért fognak háborogni, hogy megint belebegtettek két főszereplő halált is, de mindkettő átverés volt.

Hogy mi lesz velük, azt a következő részben még nem fogjuk megtudni, ugyanis az egy Morgan központú flahback-es rész lesz. Tehát várnunk kell plusz még egy hetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr368024632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása