Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés - Supergirl, Legends of Tomorrow, Game of Thrones, Fargo, Shameless, Alien, Rambo, Indiana Jones, na meg Tarantino, stb...

2015. december 06. 23:19 írta: Wolfeone

A CBS berendelte a Supergirl teljes évadát, pontosabban plusz 7 részt. Így ugyan nem lesz olyan hosszú, mint a többi ősztől tavaszig vetített sorozat, de ugye ez eleve kicsit később (október végén) kezdett.

supergirl_mb.jpg

Ha már Supergirl, a múlt heti pletykák után most Andrew Kreisberg, a The Flash showrunnerje azt nyilatkozta, hogy komolyan még nem is merült fel a Flash-Supergirl crossover, ráadásul nem is tudják biztosan, hogy jogilag rendben lenne-e a dolog.

Kidobtak a Legends of Tomorrow-hoz egy új posztert:

legendsoftomorrowposter.jpg

Érkezett hozzá egy újabb, rövidebb, de annál mozgalmasabb előzetes is:

A december 17-i The Big Bang Theory (nem meglepő módon) a Star Wars-ról fog szólni. Kedvenc kockáink az új film premierjére fognak készülni.

Elkezdődött a Fear The Walking Dead 2. évadának forgatása, melynek egy része, ahogy az első évad végéből már sejteni lehetett, a tengeren fog játszódni.

A FOX a Rambo: New Blood-ot pilotszkriptnek, a vietnami veteránról és ex-tengerészgyalogos fiáról. Az executive producer persze Sylvester Stallone lenne.

A Fargo 3. évada újra a jelenben fog játszódni, pár évvel az első évad eseményeit követően. Elvileg itt is lesz kapocs az előző évadokkal. Lehet, hogy feltűnik majd Molly és Gus is.

A múlt heti jelentésben kimaradt a Shameless januárban érkező 6. évadának előzetese. Nem tudom, hogy történhetett eme baleset egyik kedvencemmel kapcsolatban. Most pótlom:

Spielberg is azt nyilatkozta, hogy Harrison Ford az igazi Indy, úgyhogy egyre valószínűbb, hogy vele fog elkészülni az Indiana Jones 5 is.

Ridley Scott olyat nyilatkozott, hogy sajnálja, hogy kiengedte kezéből az Alien filmek folytatásait. Én nem. Például szerintem a James Cameron által készített második rész is nagy királyság volt. Mindenesetre az öreg Scott azt is mondta, hogy még 3 Alien előzmény film lesz a múltkori Prometheus folytatásaként. Szóval kábé a 4. részben jutunk el oda, hogy megtudjuk, hogy került oda a Space Jockey, ahova, az Alien első részére. Hát, nem tudom. Kell ezt ennyire túlmagyarázni?

Shane Black és Fred Dekker befejezték a tervezett új Predator film forgatókönyvét. A producer szerint szórakoztató módon lesz rebootolva.

Befutott a Trónok harca áprilisban érkező 6. évadának első teasere:

Tarantino 6 részes minisorozatot forgatna Elmore Leonard Forty Lashes Less One című westernregényéből. A '90-es években Tarantino négy Leonard regénynek is megvette a filmjogát. Eddig egy készült el ezekből, a Jackie Brown (a regény címe Rum Punch volt). A Forty Lashes Less One története szerint egy fekete és egy félig apacs férfi, akik a yumai börtönben lennének életfogytig, lehetőséget kapnak büntetésük eltörlésére, ha levadásszák Arizona állam öt legkörözöttebb bűnözőjét. Nagyon is jól hangzik. Nézném azonnal!

Ha már Tarantino, íme 9 percnyi anyag a The Hateful Eight forgatásáról:

12.08-án jön a The Flash félévadfináléja. Ehhez az előzetes:

12.09-én pedig Arrow félévadfinálé is lesz:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr308144594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása