Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

(Halloweeni akták) Halloweeni sorozat epizódok - Nyugi, Charlie! 2. évad 40. rész

2015. október 31. 07:40 írta: Wolfeone

Amikor indult, elkezdtem nézni a Nyugi, Charlie!-t, de pár rész után abbahagytam, mert nem éreztem elég viccesnek. Pár hete viszont belefutottam a 2 évvel ezelőtti halloweeni epizódba (2. évad 40. rész), s be kell valljam, hogy tetszett. Jó sok poén volt benne. Egy kicsit olyan volt, mintha Két pasi - meg egy kicsi-t néznék.

nyugicharlie2x40_55.jpg

Jöjjön hát az epizód leírása:

Új tag kerül Charlie csoportjába: Bob, aki azt állítja, hogy ő az Ördög. Nolan rögtön él az alkalommal, eladja a lelkét az Ördögnek, és cserébe azt kéri, hogy Lacey belezúgjon.

A csoportterápia után Sean elárulja Charlie-nak, hogy beszervezett egy dupla randit, ráadásul egy szoftpornós csajt hozott össze Charlie-nak. Amikor Martin belép, neki már úgy adják elő a sztorit, hogy Sean a templomból ismeri a lányt. Martin persze rögtön rá akarja venni Charlie-t, hogy az első randit egy misén bonyolítsa le.

nyugicharlie2x40_66.jpg

A következő terápiára Charlie beöltözteti a csoportot (mivel halloween van), de Bob hétköznapi ruhában érkezik, mivel ő az Ördög, nincs szüksége kiöltözni. Lacey Kleopátraként jelenik meg, és ezt azzal indokolja, hogy az uralkodónő feladta birodalmát a szerelméért. Mindenkinek leesik, hogy belezúgott Nolan-be. Bob erre elereszt egy sátáni kacajt, mert a többiek elgondolkodnak azon, hogy mégiscsak működhetett az alku.

nyugicharlie2x40_1.jpg

Charlie börtöncsoportja kivesézi a témát, s egyikük megemlíti, hogy szerinte az Ördög a D blokkban van, akit Otto-nak hívnak. A rabok azt tanácsolják Charlie-nak, hogy küldje be Bob-ot Otto-hoz, attól kezdve talán nem képzelődne.

Új szomszéd ugrik be köszönni Jennifer-hez, akinek bejön a csávó, ezért áthívja estére. Közben bejön az új szomszéd fia is, és ettől kezdve Sam már nem akar menni az esti halloweeni buliba, hanem otthon akar maradni az új szomszédokkal ő is, mert neki meg a fiatal srác jön be.

nyugicharlie2x40_2.jpg

Közben Charlie beviszi a börtönbe Bob-ot Otto-hoz. Charlie legnagyobb döbbenetére Otto rögtön felismeri Bob-ban az ördögöt, így meghajol neki. Bob ezután rögtön megátkozza Charlie-t a hitetlenkedés miatt. Az átok az, hogy veszítsen el valamit, amit szeret.

Charlie otthon elmeséli az apjának, hogy megátkozta az Ördög. Martin most már még inkább el akarja vinni templomba a fiát. (A párbeszéd egy része a Filmidézetek blogon olvasható.)

charlie_biblia.jpg
A következő terápián (Bob nincs ott) Lacey teljesen rá van mászva Nolan-re, de ő ellenkezik, mert úgy gondolja, hogy a lány az Ördög hatása alatt van, és fél hogy elveszti a lelkét. Alig bírják lekaparni Lacey-t róla, Charlie nyugtat mindenkit, hogy Bob nem az Ördög, Nolan-nek megmarad a lelke, mindenki nyugodjon meg a ...

Közben Jennifer és Sam dögös halloweeni jelmezeket vesznek magukra, és úgy várják az új szomszédokat, de kiderül róluk, hogy melegek (tehát nem is apa és fia, hanem egy pár), Jennifer-ék nagyon csalódottak lesznek, aznap este már egyikük sem fog bepasizni.

nyugicharlie2x40_3.jpg

nyugicharlie2x40_4.jpg

Este Sean bemutatja a randis csajokat Charlie-nak. Charlie partnere beletúr annak hajába, és egy csomó haj marad a kezében.

Charlie másnap ideges, azt hiszi, hogy hatott az átok, és az a bizonyos valami, amit szeret és el fog veszíteni, az a haja. Apja nyugtatgatja, és sikerül meggyőznie, hogy misére kell menniük, hogy megtörjön az átok. Mire indulnának, bejön Sean, elszólja magát, s kiderül, hogy a hajhullás csak az öreg trükkje volt, megkérte Sean-t, hogy intézzék úgy, hogy a csaj kezében legyen egy hajcsomó. Ugye mindezt azért, hogy sikerüljön elcsalnia Charlie-t egy misére. Charlie persze nem kicsit lesz ideges.

Az ezt követő terápián Charlie azt mondja Bobnak, hogy tudja, hogy nem az Ördög, mert elmondott egy imát, ami miatt hullania kéne Bob hajának. Ekkor beletúr Bob hajába, hajcsomó marad a kezében (persze csak ő is eljátsza a trükköt), s  úgy csinál, mintha elismerné, hogy tényleg ő az Ördög. Erre Bob megijed, és bevallja, hogy ő tényleg nem az Ördög, csak tiszteletre vágyott.

Nolan ezt hallva nagyon boldog lesz, mivel nem adta el a lelkét, és Lacey mégis szereti. Lacey pont ekkor érkezik, és elmeséli, hogy fogadott egy barátnőjével, hogy 5 napig extasy-t szed és nem lesz hatással az életére. Egyértelművé válik, hogy Lacey nincs már belezúgva Nolan-be, sőt, nem is emlékszik az előző napokra. Nolan elmondja, hogy mi történt, de Lacey szerint ez nem őrá volt hatással, hanem Nolan-re, úgyhogy nyerte a fogadást...

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr948030250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása