Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Jelentés: a blogról és indulásáról

2015. október 21. 16:00 írta: Wolfeone

Szevasztok film- és sorozatrajongók!

Fontos nap ez. Nem (csak) azért, mert elindult a blog, hanem, mert Marty McFly és Doki ma 16:29-kor érkeznek meg a jövőbe, vagyis már a jelenbe. És, hogy mi vár rájuk a jelenünkben? Arról mindjárt bővebben a következő posztban, 16:29-kor, persze :) De előbb:

Marty megérkeztével tehát véget ért egy korszak.

Itt viszont elkezdődik egy új. Indul a Mozgókép Detektívek Blog!

Hogy miről is lesz itt szó? Filmekről és sorozatokról! Méghozzá kicsit másképp, mint azt megszokhattátok. Itt nem a hagyományos kritikáké lesz a főszerep (bár időnként lesznek olyanok is, de nem túlsúlyban). Természetesen a véleményünket fogjuk közzétenni, de a leggyakrabban majd nem okvetlen egy-egy filmről, vagy egy-egy sorozatról teljes egészében, hanem annak egy bizonyos eleméről, részéről, a megvalósításáról, hibáiról, pozitívumairól, karaktereiről, a színészekről, akár csak egy jelenetéről, vagy akár egy filmhez vagy sorozathoz kapcsolódó hírről, stb... Ahogy a szlogenünk is szól: "Nagyító alá vesszük a filmeket és sorozatokat". A lényeg, hogy elmondjuk a véleményünket, elindítunk egy gondolatmenetet, amin aztán tovább agyalhattok, akár komment formájában is. ;)

Ez lesz tehát a fő irány. Mindemellett rengeteg egyéb blokkunk is lesz, olyan témakörökben, melyek érdekesek lehetnek a film- és sorozatrajongóknak: statisztikák (nem nézettségi, hanem... majd meglátjátok), film- és sorozat történelem, érdekes háttérinfók (illetve olyanok, amiket nem biztos, hogy tudtál), na meg persze filmes és sorozatos csajok, s még egy csomó minden...

Az, hogy melyik blokk konkrétan mit tartalmaz, a Rólunk menüpont alatt olvasható, mely folyamatosan frissítve lesz, ahogy gyarapszik a blokkok száma. Ezen kívül találhattok ott néhány sort rólunk is (akik ezt a blogot írogatjuk).

És, hogy miért Mozgókép Detektívek a blog neve? Először is az előbb említett szlogen is utalhat rá. Másodszor nagy kedvence volt tavaly mindkettőnknek a True Detective (A törvény nevében) 1. évadja. (Hogy a 2. évadról mit gondolunk, arról majd egy külön bejegyzésben, hamarosan...) Tehát ez volt az alapja a névválasztásnak, s ebből adódik a másik szlogenünk (hogy nehogymár szlogenek hiányában szenvedjünk), amit a fejlécen is olvashattok: "A mozgókép nevében". Harmadszor pedig, ha rálestek a jobb oldali menüpontokra, a blokkok címei is árulkodóak.

woody-harrelson-and-matthew-mcconaughey-true-detective.jpg

Ennyi azt hiszem, elég is beköszönőnek, talán túl sok is. :)

Nézzetek sok filmet és sorozatot! Jó szórakozást a nézésükhöz, ...nah meg a blogunk olvasásához! ;)

Jah, és követhettek minket Twitteren és Tumblr-en is, valamint a testvérblogunkon (melyet már kemény 6 éve szerkesztgetek), a Filmidézetek Blogon!

Mi pedig máris folytatjuk az elején beígért poszttal.

Üdv.:

Wolfeone és LászlóCamp

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr647032519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása