Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Sorozatlányok - Caity Lotz

2016. január 24. 22:20 írta: Wolfeone

Ha már túl vagyunk a Legends of Tomorrow első részén, nézzünk meg néhány képet a White Canary-t alakító Caity Lotz-ról, illetve a képek alatt egy videót is a (pár évvel ezelőtti) fotózásról:

Tovább

NÉZŐpont - Legends of Tomorrow - 1×01

Végre elstartolt az Arrow és a The Flash spinoff-ja, a Legends of Tomorrow. A várakozás nagy volt (részemről is), de a sorozat sajnos egyelőre nem nyújtott kiemelkedőt. Hozza az Arrow és a Flash szintjét, de ugye tudjuk, hogy már azok a sorozatok sem ragyognak régi fényükben. Ez a pilot epizód…

Tovább

Heti jelentés - Star Wars, Spiderman, Jonah Hex - LoT, Vixen - Arrow, Civil War, BvS, Deadpool, The Deuce, Vinyl, egyebek...

(A múlt heti jelentés: ITT.) A Star Wars VIII. részét eltolták 2017 májusáról 2017 decemberére. Emiatt az Avatar 2-t is eltolták 2017 decemberéről, de egyelőre még ismeretlen az új időpont.

Tovább

Wonder Woman + Batman v Superman mini werkfilmek

Kijött két videó, amiben Kevin Smith-szel dumálnak a két filmről, és közben betolnak jónéhány jelenetet, ami a Wonder Woman szempontjából érdekesebb, hiszen abból még nem volt trailer, mivel csak 2017-ben kerül moziba. A videókat megnézheted a poszter alatt:

Tovább

Suicide Squad trailer

Megjött az első rendes trailer a Suicide Squad-hoz, és elég jól néz ki. Joker viszont továbbra sem jön be nekem (remélem a film megnézése közben már másképp lesz), de a többiek ígéretesek. Főleg Harley Quinn. Margot Robbie-nak nagyon jól áll a karakter. Előzetes az új poszter alatt:

Tovább

The Flash előzetes (2. évad 2. fele)

Ma (ami nekünk ugye már holnap van) folytatódik a The Flash. Ehhez jött még egy előzetes az utolsó pillanatban, ami eléggé ütős lett, és jó mókát ígér: Update: Az előző videót levették, így én is kiszedtem innen, de szerencsére más is feltette, és még feliratot és készített hozzá. Köszönet neki!

Tovább

Heti jelentés: Jessica Jones 2. évad!, X-akták, Jonah Hex in LoT, Prison Break, Kevin Smith - Flash, ifjú Han Solo, Aquaman, Supergirl, egyebek...

A Netflix berendelte a Jessica Jones 2. évadát!!!

Tovább
süti beállítások módosítása