Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

NÉZŐpont - Féltávon az X-akták 10. évada

2016. február 07. 14:38 írta: Wolfeone

Bővebben majd a teljes évadról fogok írni, a végén. Most csak nagyon röviden, egy-két mondatban osztom meg a véleményem, hogy mit gondolok az eddigiekről.

xfiles10x03.jpg

Az első résszel kapcsolatos vegyes érzéseimről már ITT írtam.

A második rész már összeszedettebbre sikerült. Viszont az sem volt az igazi. A régebbi évadok közepesebb minőségű részeit idézte csak meg, és nem a jobbakat.

A harmadik részen viszont már jót szórakoztam. Nem csak azért, mert humoros volt, hanem még a sztoriban is volt egy érdekes csavar. Természetesen több ilyen vicces részt nem várok, évadonként egynél több ilyen rész gáz lenne, mert ez a sorozat nem erről szól. De mondom, egynek jó poén.

Amit nagyon sajnálok, hogy túl vagyunk a felén, de nem volt még olyan rész, ami igazán megidézte volna az igazi X-aktákat. Nem volt még egy olyan igazán misztikus, vagy borzongós rész, mint a régi X-akták fénykorában. Egy olyan rész, ami legendás lehetne, mint mondjuk a Gumiember, vagy egy olyan, amiben titokzatosan kapjuk az összeesküvés szálat, és nem az arcunkba vágják, mint az első részben.

Persze, tudom, hogy az utóbbira csak a 6. részben lehet esély, mert a középső 4, az mind heti eset, monster of the week epizód. Reméljük, hogy az utolsó rész majd kijavítja az első rész hibáit, már csak azért is, mert a főszál még érdekes is lenne, csak ne legyen annyira direkt, mint az elsőben.

Heti esetből még 2 rész van hátra, és én bízom abban, hogy talán a következő végre "félelmetesebb" lesz, hiszen egy olyan epizód folytatása jön, ami a régi sorozatban eléggé emlékezetes volt... Update: Konkrétan mégsem a 4x02 folytatása volt, csak bizonyos szempontból... Itt a link, ahol az író magyarázza. Mindenesetre ez a heti szörny is érdekes volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr378367908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása