Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés - Star Wars, Star Trek, Fargo, The Leftovers 3. évad!, The 100, Black Sails, stb...

2015. december 13. 23:05 írta: Wolfeone

Szépen lassan már szinte mindegyik őszi sorozat téli pihenőre vonult, egyet-kettőt kivéve. Hamarosan írni is fogok egy félévad értékelőt.

Már csak pár nap van hátra, és érkezik a mozikba a Star Wars 7. része! Én szombaton fogom megnézni, úgyhogy elvileg még szombaton, de legkésőbb vasárnap jön róla a véleményem. Addig is íme egy visszaszámláló: ITT, nah meg az eheti jelentés a kép alatt:

sw7bts.jpg

A Star Trek Beyond előzetese először a Star Wars vetítéseken lesz látható. Azért ez mekkora már! Főleg azoknak, akik mindkét széria rajongói. Mondjuk érthető a dolog, hiszen most már mindkét univerzumnak Abrams az atyaúristene. Bár, ezt a Star Trek-et már nem Abrams rendezte, de ugye ő tette újra sikeressé a Star Trek filmeket az előző két résszel.

Az EW.com szerint Noah Hawley, a Fargo showrunnere azt mondta, hogy 3. évad pár évvel az első évad eseményei után fog játszódni. (1. évad: 2006, 2. évad: 1979) Szóval ezúttal nem megyünk visszább az időben. Pedig megnéztem volna például az öreg Gerhardt fiatal korát. De mindegy. Bízom a készítőkben. Amit idén művelnek, az valami fantasztikus. Pedig már a tavalyi évad se volt semmi.

Az HBO berendelte a The Leftovers 3. évadát, és egyben kaszálta is a sorozatot. Tehát a 3. szezon lesz a zárás. A sorozat rajongóinak ez így is örömhír, hiszen az alacsony nézettség miatt veszélyben volt a 3. évad berendelése is. Tudom, nagy hiba, de én még nem láttam egy részt sem, viszont ez lesz az egyik téli darám.

A múlt heti infót, miszerint Sylvester Stallone executive producere lesz a Rambo: New Blood sorozatnak, most megcáfolta a színész szóvivője, és azt mondta, hogy Stallone-nak semmi köze nem lesz a sorozathoz.

Norman Reedus-t, azaz a The Walking Dead Daryl-jét egy képregény találkozón megharapta egy rajongója, mintha egy zombi volna. Súlyos sérülés nem történt. Norman nem jelentette fel a nőt, a nő pedig utólag bocsánatot kért Instagramon.

Januárban visszatér a The 100 a harmadik évaddal! Íme az új, rövidke előzetes:

Jött egy előzetes a Fekete vitorlák január végén érkező 3. évadához is:

Újabb poszter az Aljas nyolcashoz, amin láthatjuk... hát persze, hogy az aljas nyolcast:

hateful_eight_poster20.jpg

Az HBO összedobott egy reklámvideót az idei és a következő évükről, benne 3 képkockányi Trónok harcával az új évadból:

Végül egy Doctor Who divat kollekció a sorozat női rajongóinak:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr128170144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása