Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

NÉZŐpont - Flash-Arrow crossover (2x08 & 4x08)

2015. december 03. 23:35 írta: Wolfeone

Túl vagyunk egy újabb Flash-Arrow crossover-en, ami természetesen még nagyobb volumenű volt, mint az eddigi ilyen részek. Ráadásul ezúttal olyan dupla epizódot kaptunk, melyek ténylegesen és szorosan összefüggenek, nem csak átugrálnak a karakterek, mint az előző Flash-Arrow duplázásokban. Aki csak Flash-t néz, az is kénytelen volt/lesz megnézni ezt az Arrow epizódot, és ez fordítva is igaz. De, ha ez nem lenne elég, ez a két rész újabb fontos lépcsőfokot jelent a januárban érkező Legends of Tomorrow felé.

arrow-flash-hawk_1.jpg

Spoilerek is következnek!

Úgy látszik, tanultak a múltkori Arrow-Constantine crossover hibájából. Itt végre nem túlozták el az adott sorozat főbb szálainak mennyiségét, játékidejét. Ugye a Constantine-os résznél a rengeteg főszállal való foglalkozás elvette az időt, és így maga a crossover háttérbe szorult. Ezúttal mindkét sorozat egy-egy főszálat vett csak elő, és ennek köszönhetően ezek most inkább mellékcselekmények voltak. Így ténylegesen a crossover eseményen lehetett a hangsúly...

...ami röviden arról szólt, hogy Flash és az Arrow-Team összeálltak, hogy segítsenek Hawkgirl-nek és Hawkman-nek Vandal Savage ellen. A Flash-ben tették mindezt Oliver városában, Star City-ben, az Arrow-ban pedig Barry városában, Central City-ben. Tehát ilyen szempontból, felépítésében hasonlított a korábbi dupla részekre. Viszont itt már elég komoly mennyiségű karakterrel kellett foglalkozniuk. Néha érezhető volt, hogy egy-egy mondatot csak azért adtak az írók valaki szájába, hogy azért ő is megszólaljon néha. Kb. Laurel összes benyögése ilyen volt. Jah, és egy olyan jelenetet is betoltak, hogy Oliver ide-oda mászkál egy házban (a kamera követi végig), és közben kb. mindenkivel vált pár szót. Talán pont a sok karakter miatt is döntöttek úgy, hogy most tényleg csak 1-1 főszál (a Flash-ben a gyorsító szer előállítása, az Arrow-ban az Oliver fia vonal) szakítja meg az adott rész történéseit. Így is rendesen pörögtek a dolgok. 

arrow-flash-hawk_2.jpg

Ugye itt már nem csak a két főhősre kellett koncentrálni. Viszont hiába volt nagy a csapat, most nem csak egy sima Captain Boomerang ellen kellett nyomniuk. Vandal Savage elég komoly ellenfélnek bizonyult, nem véletlenül lesz ő a Legends of Tomorrow főgonosza. De nem csak őt láthatjuk majd az új sorozatban, hanem a most felvezetett "Sólyom-pár"-t is. Mondjuk ők nekem nem tűnnek annyira érdekesnek, mint a többiek, akik még szerepelni fognak ott. De majd meglátjuk.

Összességében ez a dupla rész most egész jó volt, bár, nem volt tökéletes, de az eddigi Flash-Arrow crossoverekből ez sikerült a legjobban. Nem voltak üresjáratok, inkább néha túlzottan is gyorsan haladtak az események.

Végül megemlíteném, hogy szerintem megvolt a hét dumája, amit Thea-nak köszönhetünk, és ami egy kis kikacsintás a Bosszúállók 2-re:

"A bunch of superheroes in a farmhouse? I feel like I've seen that in a movie before."

arrow-flash-hawk_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr798137952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2015.12.04. 08:58:51

Akkor Thea beszólása nem csak nekem tűnt fel. :D

Latza 2015.12.04. 21:28:55

Thea nagyon adta a héten. XD
A Flash-ben is vicces volt:
"Thea: It's The Flash. Did I know we knew The Flash?
We know The Flash. Okay. I didn't know we knew The Flash."
süti beállítások módosítása