Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés - Fargo 3. évad!, TWD, 11.22.63, Tom Cruise vs. Múmia, MiB4, Tremors, Flash-Supergirl, Wonder Woman, egyebek...

2015. november 28. 00:30 írta: Wolfeone

Lefújták a Fantastic Four 2. részét. Ezen meglepődött valaki? Mondjuk azon biztos, hogy ilyen sokára döntötték el.

katemarastorm.jpg

Bár a múltkor arról volt szó, hogy egyelőre nem terveznek Flash-Supergirl crossovert, most újra elterjedt a pletyka, miszerint mégis. Méghozzá a Supergirl első évadának vége felé, hogy növeljék a nézőszámot a Flash-rajongókkal. Amúgy a Flash-t jóval kevesebben nézik, mert ugye az nem országos csatornán megy, mint a Supergirl, hanem a CW-n. De a Supergirl nézettsége országos szinten hamarosan veszélyzónába kerül, ha így folytatódik a csökkenés. Ezt amúgy nagyon sajnálom, mert Melissa Benoist-ot sokáig nézném még ebben a szerepben.

flash-supergirl.jpg

Egy másik pletyka, hogy a Legends of Tomorrow minden évadában lesznek távozó és új szereplők, tehát folyamatosan változni fog a csapat összetétele. És ami igazán izgalmas része a pletykának, hogy idővel Matt Ryan által alakított Constantine is beállhat a bandába.

constantine_2.jpg

És ha már... Újabb, és hosszabb előzetes érkezett a jövő heti (Legends of Tomorrow-t felvezető) Flash-Arrow crossoverhez:

Az FX hál'istennek berendelte a Fargo 3. évadját. Bár szerintem ez nem volt kérdés. Várjuk nagyon! A második évad meg már lassan véget ér, ami nagy szomorúság, mert baromi jó ez az évad (is).

Tom Hardy visszatér a sorozatok világába. Ugye már láthattuk például a Peaky Blinders-ben. Ezúttal a Taboo című sorozatban vállalt főszerepet, melyet a napokban kezdenek forgatni Londonban. Egy James Keziah Delaney nevű férfit alakít, aki 1814-ben visszatér Londonba, tíz évnyi afrikai kalandozást követően. Otthon azzal szembesül, hogy apja meghalt. Ezt követően elkezd leszámolni azokkal, akik neki és apjának problémákat okoztak.

John Carpenter-nek négy sorozatterve is van, és mindből szeretne pilotot rendezni. Van köztük sci-fi, horror, és e kettő keveréke is.

Február közepéig szünetel a The Walking Dead, de addig is még vasárnap (nálunk hétfőn) jön a félévadzáró epizód:

A Universal már jó ideje akar építeni egy szörnyuniverzumot a Marvel mintájára. A tavalyi Az ismeretlen Drakula lett volna az első lépcső, de az nem sült el jól. Úgyhogy újratervezés. Úgy döntöttek, hogy a Múmia rebootja lesz az új első filmje a szörnyuniverzumuknak. És ezúttal rájöttek, hogy biztosra kell menni, ha nagyban terveznek. Éppen ezért le is szerződteték Tom Cruise-t a filmre. Ezen a ponton végre elkezdett érdekes lenni ez az egész projekt.

Eddig úgy volt, hogy teljesen új szereplőkkel folytatják a Men in Black-et. Viszont most tárgyalnak Will Smith-szel, hogy egy kicsit szerepeljen már a filmben, amiben J ügynök átadná a stafétabotot egy új ügynöknek, aki nő. Tehát a Women in Black főszereplője nő lesz, mert most ez a divat (lásd női Ocean’s Eleven reboot, női Ghostbusters reboot).

Stephen King című regényéből J.J. Abrams cége (Bad Robot) készít sorozatot James Franco főszereplésével. Jól hangzik, mi? A főszereplő lehetőséget kap, hogy visszautazzon a '60-es évekbe, és megakadályozza a Kennedy merényletet. Egyre jobban hangzik, mi? A 11.22.63 című 8 részes minisorozat februárban érkezik a Hulu-n. Íme az első teaser:

Elkaszálták a Sons of Anarchy atyjának, Kurt Sutter-nek, nemrég indult, középkorban játszódó sorozatát, a The Bastard Executioner-t. Sutter most úgy akarja beállítani, hogy igazából ő állította le az egészet, azt nyilatkozta, hogy nem akar olyat írni, amit senki sem néz. Ezt mondjuk jól teszi. Írhatná végre mondjuk a SOA előzmény sorozatát Jax faterjáról, meg a fiatal Clay-ről és Piney-ról. Azt esélyes, hogy sokan néznék. Jómagam is.

Új Tremors (Ahová lépek, szörny terem) sorozatot terveznek, méghozzá az első film főszereplőjével, Kevin Bacon-nel, aki executive producer is lesz egyben. Az első film egyik nagy kedvencem. A többi film és az utánuk készült sorozat már gyengébb volt, de ezt az új szériát mindenképp várom, hátha sikerül visszahozni az első film hangulatát és minőségét.

Már forog a Wonder Woman. Gal Gadot pár napja posztolt is magáról egy jelmezes képet:

wondergadot.jpg

Jöhet Hálaadás vagy Karácsony, Deadpool az ünnepek alatt sem pihen, lelkesen promózza filmjét.

deadpoolxmasstg.jpg

Már nincs messze Tarantino új filme, az Aljas nyolcas. Addig is megleshetitek az első jelenetet képregény formájában Tarantino-tól és Zack Meyer rajzolótól:

aljasnyolcaselsojelenet.jpg

És ha már Aljas nyolcas, itt egy menő újabb plakát:

hatefuleightposter.jpg

Nah, jó, ez az utolsó Aljas nyolcas anyag mára: Egy rövid videó a film forgatásáról, ami leginkább a 70mm éltetéséról szól, ahogy ez várható Tarantino-tól:

Korábbi Heti jelentések ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr478121314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása