Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés - Tomb Raider, Alien, True Detective, Supergirl, Flash-Arrow, Star Wars, egyebek...

2015. november 19. 01:00 írta: Wolfeone

Ha lemaradtál volna a múlt heti jelentésről: itt olvashatod. És akkor az eheti:

Alakulgat a Tomb Raider reboot. A játékot már újragondolták pár éve, most itt az ideje a filmet is. Most már van rendező: Roar Uthaug, és író is: Geneva Robertson-Dworet. Egyik sem túl nagy név. Utóbbi például még nem igazán tett le semmit az asztalra, ezen kívül a 2017-es Transformers 5 írásában vesz részt, ami nem túl biztató. Viszont a nagy kérdés, hogy ki lesz az új Lara Croft? Ez még nem dőlt el. Én személy szerint örülnék, ha Camilla Luddington lenne az, aki az új játékokban Lara hangja, és már nyilatkozta, hogy szívesen játszaná filmen is a karaktert. Camilla-t többek között a Kaliforgia pár részéből ismerhetitek. Már volt róla pár szó a Supergirl-ös karakterfejlődéses posztomban. Ti kit szeretnétek Larának?

camilla_luddington.jpg

(A képen: Camilla Luddington)

lara.jpg

(A képen: Camilla Luddington hangján megszólaló Lara Croft)

2017 októberében jön a Prometheus 2, aminek nem Prometheus 2, és nem is Alien: Paradise Lost, hanem Alien: Covenant lesz. Eredetileg úgy volt, hogy Neill Blomkamp készít egy 5. Alien filmet, ami valójában a régi 3. rész helyett készül, mintha nem lett volna 4. és 5. rész, s közben majd Ridley Scott szállítja a Prometheus 2-t. Aztán (szerencsére) Blomkamp Alien-jét egyelőre (remélem örökre) jegelték. Lehet, hogy Ridley-nek nem tetszett Blomkamp variálása? Vagy attól félnek, hogy egy Prometheus 2 nem érdekelne annyi embert, mint egy Alien 5 3, és ez gáz lenne Scott-nak? Egyszer talán megtudjuk. A sztori annyi, hogy egy Covenant nevű hajó ráakad egy a bolygóra, és találkoznak a Prometheus-ból megmaradt David nevű androiddal. És a bolygót hamarosan elnevezhetik Halálnak, mert borzalmak várnak rájuk. Múltkor még úgy volt, hogy xenomorfok csak a Prometheus 3-ban lesznek. Lehet, hogy ezzel kapcsolatban is meggondolta magát Scott? Reméljük!

A Channing Tatum főszereplésével készülő Gambit bemutatóját eltolták 2016-ról 2017-re, és azt ígérik, hogy heist (rablós) film és szexi thriller ötvözete lesz.

Még mindig nem derült ki, hogy lesz-e 3. évada a True Detective-nek. Mindenesetre az HBO 2018-ig érvényes készítői szerződést kötött a sorozat író/rendezőjével, a sorozat atyjával, Nic Pizzolatto-val. Itt is reméljük a legjobbakat, és azt is, hogy visszatérünk az első évad színvonalához, hogy elfelejthessük a 2. évadot. Aztán felébredek és bilibe lóg a kezem...

2017-ben tervezik bemutatni Stephen King A Setét Torony című könyvéből készülő filmet, az új hír, hogy Matthew McConaughey-t szeretnék a gonosz szerepére. Ő még gondolkodik rajta.

A párizsi terrorcselekmények miatt ezen a héten a Supergirl 4. része helyett (annak tartalma miatt) az 5. részt adták. Elvileg jövő héten a 4. rész lesz.

Jövő héten nem lesz sem Flash, sem Arrow. Viszont 2 hét múlva jön a dupla részes crossover, amiben egyrészt Vandal Savage lesz a főgonosz, másrészt ez ugye a felvezetése a Legends of Tomorrow-nak. A Flash kezd december 1-jén a Legends of Today című epizóddal (2x08), majd másnap folytatódik a sztori az Arrow-ban a Legends os Yesterday című részben (4x08). Íme a Flash promója:

Az ugye megvan, hogy a Fast and Furious 8. része egy trilógia első része lesz? És az is, hogy mindezek mellett még spinoffok is fognak készülni? Van még ebben ennyi? Tudják még emelni a tétet? Hány "one last ride" lesz még? Véleményem szerint az idei rész teljesen tökéletes befejezésnek. Én itt hagynám abba, a csúcson (nem a minőségre, hanem a sikerre gondolok).

December 2-től a Cool elkezdi tolni a Sliders-t, fiatalkorom egyik kedvencét, méghozzá az első évadtól.

Fasza új Star Wars-ra épített, letöltési sebességet éltető reklám, főszerepben Chewbacca és az új droid, BB-8, lássátok:

 Star Wars VII. borító a VHS korszaból:

star_wars7vhs.jpg

Nah még egy fasza Star Wars poszter, ha már így témánál vagyunk, meg mert... miért ne? Tessék:

starwars456.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr408089998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása