Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

NÉZŐpont - Daryl duplán fog motorozni az AMC-n

2015. november 03. 09:00 írta: Wolfeone

A The Walking Dead Dary Dixonja, azaz becsületes nevén Norman Reedus, nem csak a sorozatban motorozik. A való életben is nagyon szeret két keréken gurulni.

daryl_ride_1.jpg

Az AMC (ahol ugye a The Walking Dead is megy) ezért adott neki egy lehetőséget, hogy elkészítsen egy reality-t, mely várhatóan jövőre kerül képernyőre, és a címe A Ride with Norman Reedus lesz.

A 6 részből álló műsorban mindig 1-1 barátjával fogja átszelni az államok országútjait, természetesen motoron, s meglátogatja a motorosok (motoros bandák) legkedveltebb helyeit, kocsmáit.

Én, mint aki szintén szeret motorozni, ráadásul még Walking Dead rajongó is vagyok, és Daryl a favoritom, egyértelmű, hogy kib@#ottul várom!!! :D

(Ennél már csak az lenne nagyobb hír, ha bejelentenék, hogy végre lesz Sons of Anarchy előzménysorozat, s ő játszaná Jax faterját.)

daryl_ride_2.jpg

Nagyon jó választás Reedus ehhez a műsorhoz. Neki motoron a helye. Biztos vagyok benne, hogy állati hangulatos lesz majd ez a 6 rész.

Tűkön... bocsánat, két keréken ülve várjuk!

daryl_ride_4.jpg

daryl_ride_3.jpg

darylridealone.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr588045866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása