Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Charlie Harper csajai - Mia (Emmanuelle Vaugier)

2015. november 02. 22:45 írta: LászlóCamp

Wolfeone "szakkörtársammal" kitaláltuk egyszer, hogy a kedvenc sorozatainkból összegyűjtjük a legszebb lányokat és a köz elé tárjuk az anyagot, hogy akik még netán nem ismerik őket és a sorozatot, amiben alakítanak, megismerkedhessenek velük. Aki pedig ismeri a karaktereket, bizonyára újra szívesen feleleveníti az emlékeit a gyönyörű hölgyekről. :)

Wolfeone már bemutatott Nektek egy Mia-t. Nem akarok lemaradni, így jöjjön pár sor és persze sok-sok kép Emmanuelle Vaugier-ről, aki az Én kedvenc Miám.

emmanuelle_vaugier_3.jpg

Emmanuelle Kanadában született 1976-ban. Robin Scherbatsky mellett az egyik legjobb dolog, ami onnan érkezett.


Nagyon sok filmben láthattuk már. Szerepet kapott például a 40 nap és 40 éjszakában, a Fűrész 2. és 4. részében, és a Fordított nézőpont (Veszélyes emlékek) és a Megtévesztés című filmekben is. Rengeteg sorozatban is láthattuk, pl.: Lost Girl (18 rész), Covert Affairs (7 rész),  New York-i helyszínelők (25 rész), Tuti gimi (10 rész), Smallville (9 rész), illetve 2-2 részre Androméda, Tökéletes célpont, 1-1 részre A mentalista, A horror mesterei, Odaát, Monk, Veronica Mars, Bűbájos boszorkák, Rejtélyes igazságok, Hegylakó (sorozat), Rendőrakadémia (sorozat), Seven Days - Az időkapu.

Ám figyelmünket leginkább a Két pasi - meg egy kicsi-ben nyújtott alakítása keltette fel, ezekben az epizódokban: 3. évad 8., 13., 14., 15., 23. és 24. rész, 5. évad 15.,  6. évad 24., 7 évad. 1., 21., 9. évad 1., valamint 12. évad 15. rész. A sorozatban való megjelenése és mindent beragyogó szépsége predesztinálta ebbe a nagyon hosszú bejegyzés sorozatba.

Emanuelle Mia szerepében tűnik fel a színen, aki balett táncos és oktató. Charlie Harper rögtön kiveti rá a hálóját, és hosszú-hosszú udvarlás után sikerül megszereznie magának. Még arra is rávetemedik, hogy Jake végtelen együgyűségét kihasználja, és aprópénzért megvesztegeti, hogy járjon balettozni Mia csoportjába.

Miután összejönnek a kapcsolatuk szépen alakul egy adott ideig. A legnagyobb gondot az okozza, hogy nem élnek nemi életet, mondván: jobban meg kell ismerniük egymást. Természetesen ezt Mia mondja, Charlie pedig szenved. Egy alkalommal Harper (az idióta) a kanapén ülve előadja, hogy milyen jó is lenne, ha Ő bizony lefeküdhetne más nőkel is addig, amíg Mia készen nem áll erre a lépésre. Jön a hiszti és a bizalmatlanság így a kapcsolat megszakad.

Túl egyszerű lenne így kiírni egy olyan szereplőt, aki C.H.-nak nagyon fontos, így hát a későbbiekben visszatér, és némi spermakunyerálás után csak beleegyezik, hogy hozzámenjen Charlie-hoz, mivel még szeretik egymást, és hogy Harpert idézzük: „így közvetlenül a forrásból kapná a spermát”. Úgy döntenek, hogy Vegasban házasodnak össze. Kandi (imádom) és Alan lesznek a tanúk. Mint a legtöbben tudjátok, a házasságkötés nem történik meg, mert az oltár előtt összevesznek azon, hogy Jake szobáját átalakítják-e gyerekszobának, vagy sem. Mia ragaszkodik hozzá, hogy Alan és a fia elköltözzenek a malibui házból. Charlie itt mutatja meg először, hogy mennyit is jelent neki a testvére és az unokaöccse. Inkább lemond Miáról, csakhogy megvédje a családját. Ezt az oldalát eddig a pontig nem ismerhettük a karakterének.

Végezetül pedig következzen pár kép a színésznőről bizonyítékként, hogy miért is Ő a kedvenc Miám. :)

emmanuelle_vaugier_4.jpg

emmanuelle_vaugier_5.jpg

emmanuelle_vaugier_6.jpg

emmanuelle_vaugier_7.jpg

emmanuelle_vaugier_8.jpg

emmanuelle_vaugier_9.jpg

emmanuelle_vaugier_10.jpg

emmanuelle_vaugier_11.jpg

emmanuelle_vaugier_12.jpg

emmanuelle_vaugier_13.jpg

emmanuelle_vaugier_14.jpg

emmanuelle_vaugier_15.jpg

emmanuelle_vaugier_16.jpg

emmanuelle_vaugier_17.jpg

emmanuelle_vaugier_18.jpg

emmanuelle_vaugier_19.jpg

emmanuelle_vaugier_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr508045850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása