Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

(Halloweeni akták) Halloweeni sorozat epizódok - Two and a Half Men 3. évad 6. rész

2015. október 30. 08:00 írta: LászlóCamp

A halloween egy szép amerikai hagyomány. Sajnos nem marad meg a kontinens határain belül, és sok idióta kisgyerek is halloweeni buliba készül kerítéssel határolt kishazánkban is. Kár, hogy az ilyesmit nem fogja meg a szögesdrót.

Na de van ennek a cifranyomorúságnak is egy jó oldala. Vagyis kettő. A másokat megijeszteni mindig szórakoztató. Ehhez nem kell kommentár. A második örömteli dolog a sorozatok halloweeni kiadásai. Személyes nagy kedvencem a Két pasi meg egy kicsi 3. évadának 6. része. Zseniális.

taahm3x6_1.jpg

Charlie és Alan most is hozzák a szokásos formájukat, és csak úgy, mint a karácsonyi epizódban, itt is egy flúgos nő térdelteti le őket.

A sztori azzal kezdődik, hogy Jake találkozik Charlie új nőjével, aki tele van tetoválással és sátánista jelképekkel. Az idősebb Harpernek vannak bolond női. Ezt már megszoktuk. A Probléma ott kezdődik, amikor Alan, védve fia ártatlanságát, megkéri a lányt, hogy öltözzön fel. Természetesen a sátán kedvesének ez nem tetszik, és megátkozza Alant. Valljuk be, sokat nem árthat neki, így a fizimiskáját csúfítja el.

A nő annyira sátáni, hogy 3 másodperc szemezés után még Berta is megfutamodik előle.

taahm3x6_2.jpg

Isabella elviszi Charlie-t egy házibuliba, ahol másik 12 barátnője várja, és egy szertartás keretein belül összefirkálják filctollal, és nemi aktust létesít mind a 13 jelenlévő hölggyel. Az összejövetel fő célja az volt, hogy Charlie összehozzon egy kis Gilgamest, egy pokol angyalát. Hittétek volna, hogy egész L.A.-ben Charlie Harper erre a legmegfelelőbb apajelölt?

taahm3x6_4.jpg

Másnap C.H. reggele nem az igazi. Nem tudja, miért van egy pantagramma a hasán, és nem emlékszik semmire. Amikor bemegy Allanhez, hogy megbeszéljék mi is történt, csak akkor jön rá, hogy a dolgok nem a megszokott úton haladnak, és szembesül önmagával a tükörben. Miután már mindketten úgy néznek ki, mint az élő holtak, elhatározzák, hogy Isabella-nak mennie kell. Igen ám, viszont mindketten félnek a csajtól.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Isabella Jake-et tanítja imádkozni a sötétség hercegéhez. Ekkor a két élőhalott minden bátorságát összeszedi, és elmondják, hogy mennie kell. Charlie kitartása végtelen gyorsan megtörik, amikor Isabelle elmeséli, milyen következményei lesznek a szakításnak. Azt még nevetve fogadja, hogy a termése leszárad, és a jószágai elhalnak, ám amikor a pénisze elcsökevényesedése következik a felsorolásban, megijed, és közli Alannel, hogy Isabella itt marad.

taahm3x6_3.jpg

A három Harpert Evelyn menti meg, amikor beállít boszorkány ruhában, hogy elvigye fiait és unokáját egy jelmezes buliba. Egy pillanat alatt kiderül, hogy a két nő ismeri egymást, és az is, hogy kinek nagyobb a respektje. Evelyn kinyilvánítja, hogy a jelenlévő sápadt férfiak a fiai, és kérdőre vonja Isabella-t, hogy mit keres ott. Isabella sűrű bocsánatkérések közepette azonnal elhagyja a házat.

Természetesen a sorozat ismerői tudják, hogy Evelyn semmit nem tesz ingyen, így a három Harpenek szörnyjelmezbe kell bújnia, és úgy parádézni a jelmezbálon a boszorkány anyjukkal.

taahm3x6_5.jpg

Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg az epizódot. Egy teljesen különálló történet, aminek se előzménye se utóélete nincs a sorozatban, így minden érthető. Charlie és Alan hozza a formáját és viszik hátukon a show-t. Két nagyszerűen kitalált karakter, amit Sheen és Cryer fantasztikusan meg is jelenít. Nem csoda, hogy Jon Cryer mellékszereplőként is 13 millió dollárt keresett évadonként. Nekem nagyon tetszik az Isabella-t megformáló Jodi Lyn O’Keefe játéka is. A Szökés fanoknak bizonyára ismerős a hölgy. Ott is egy velejéig gonosz nőt játszott. Egy igazi halloweeni karakter.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr678026856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása