Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mozgókép Detektívek - Nagyító alá vesszük a filmeket és a sorozatokat

Mozgókép Detektívek

Heti jelentés - Daisy Ridley lesz Lara Croft?, Indiana Jones 5 Ford-dal, Flash-Supergirl, Daredevil, Lobo, Preacher, Outcast, egyebek...

2016. március 17. 23:55 írta: Wolfeone

Lehet, hogy Daisy Ridley lesz az új Lara Croft az új Tomb Raider filmben. Ugyanis, a főszerepre lehetséges színészek listáján az övé az egyik kiemelt név. Nem lennék csalódott, ha őt választanák, de azért még mindig jobban örülnék Camilla Luddington-nak, aki a hangját adja Lara Croft karakterének a játékban. Camilla jobban hasonlít + állati jól néz ki. (Csekkolhatod a Daisy Ridley-s kép alatt.)

lara-croft-daisy-ridley.jpg

camilla_luddington_1.jpg

Az első promó a közeledő Supergirl-Flash crossoverhez:

Az utolsó előzetes a Daredevil holnap kezdődő 2. évadához:

2019. július 19-én nézhetjük az Indiana Jones 5. részét. Harrison Ford visszatér, ami eléggé érdekes. Amúgy Steven Spielberg rendezi.

A Marvel Luke Cage sorozata szeptember 30-án kerül fel a Netflixre.

A FOX berendelte a Gotham 3. évadát, 22 részt.

Az egyik Marvel producer (Nate Moore) szerint van rá lehetőség, hogy a tévé sorozatos Marvel karakterek a mozifilmekben is felbukkanjanak, de sajnos csak kicsi esély van rá.

Már jó ideje halottnak tűnt a Lobo film (DC képregény), de most (valószínűleg a Deadpool sikerének köszönhetően) megkérték a Wonder Woman forgatókönyvíróját (Jason Fuchs), hogy dobja össze a Lobo forgatókönyvét is.

A CW berendelte szinte az összes sorozatának a folytatását. Többek között például a következőket: Supernatural 12. évad, The 100 4. évad, Legends of Tomorrow 2. évad, The Flash 3. évad, Arrow 5. évad, The Vampire Diaries 8. évad,  The Originals 4. évad, iZombie 3. évad.

Robert Kirkman (ugye a The Walking Dead atyja) másik sikeres képregénye alapján készült Outcast június 3-án fog startolni az USA-ban a Cinemaxon. De a lényeg, hogy nálunk is világpremier lesz a FOX-on. Amúgy a Cinemax már berendelte a 2. évadot is, szóval bíznak benne nagyon.

A Preacher (melynek szintén képregény az alapja, méghozzá DC-s, és Seth Rogen az egyik készítője) odakint május 22-én kezd az AMC-n a Fear the Walking Dead félévad fináléjának felvezetésével. Promóképek és poszter galériába rejtve, alatt pedig a novemberi előzetes (emlékeztetőnek):

A Banshee 4. évada itthon április 14-én kezd a magyar Cinemaxon, szóval csak ~2 hét csúszást kell kibírni annak, aki szinkronosan szereti.

Az AMC berendelte a Better Call Saul 3. évadát, 10 részt.

A Person of Interest 5. évada  május 3-án kedden kezd, majd utána hétfőnként és keddenként is lesz egy-egy rész, és ez lesz az utolsó évad, 13 résszel, mivel a CBS elkaszálta.

A Lethal Weapon sorozatban Clayne Crawford lesz Riggs.

J.J. Abrams megerősítette, hogy dolgoznak a még 2013-ban bejelentett PORTAL és HALF-LIFE filmadaptációk forgatókönyvein.

Elvileg már csak ők esélyesek a fiatal Han Solo szerepére: Taron Egerton (Kingsman), Jack Reynor (Transformers 4), Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!), Jack O’Connell (Unbroken) és Blake Jenner (Glee).

A Bryan Fuller-féle Star Trek sorozat 2017 februárja előtt nem kerülhet műsorra. Ennek oka, hogy anno, amikor a CBS és a Paramount osztoztak a Star Trek filmes és sorozatos jogain, volt egy olyan kikötés, hogy a CBS-nek mindig várnia kell majd a jövőben egy-egy új Star Trek sorozat indításával 6 hónapot az aktuális Star Trek film után (persze, ha éppen van). Nos, idén ugye nyáron lesz a Star Trek 3. része, szóval emiatt a csúszás.

Pár napja még úgy volt, hogy az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói újra megnézhető lesz egyes mozikban április 14-én, a 35. évforduló alkalmából, de aztán valamiért lefújták. Lehet ennek valami köze az Indiana Jones 5. részének bejelentéséhez? Ez van. (Mondjuk én már pótoltam pár éve a a Corvin-ban az Indiana Jones maratonon a mozis élményt, úgyhogy könnyen beszélek. :P)

De ne búsuljatok! A Keresztapa még megy a moziban!

Kevin Smith ugyebár Flash epizódot rendez:

kevinsmithflash.jpg

Ma kezdett a The Americans 3. évada itthon a Cool-on. A 4. évad viszont tegnap kezdődött odakint. Íme hozzá néhány promó és pár plakát galériába rejtve:

Danny McBride és Walton Goggins főszereplésével kezd nyáron az HBO-n a Vice Principals. Íme egy plakát és az előzetes:

vice_principals.jpg

Kis pihenőre vonult a Legends of Tomorrow. Addig is, íme két promó a folytatáshoz:

Előzetes a (rövid szünet után) jövő héten folytatódó Arrow-hoz:

Guardians of the Galaxy 2 forgatási kép:

gotg2forgkep.jpg

Captain America: Civil War sokadik posztere:

captain_america_civil_war_sokadik_poszter.jpg

Suicide Squad banner:

suc_squad_banner.jpeg

X-men: Apocalypse címlapok:

xm_a_ent.jpg

Agents of S.H.I.E.L.D. poszter:

wonderconposteraos.jpg

Daredevil karakterposzterek galériába rejtve:

Előzetes az Orphan Black 4. évadához:

Három promó a Stitchers jövő héten kezdő 2. évadához:

A végére még idefér... Szinkronos előzetes a Ghostbusters reboot-hoz:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepdetektivek.blog.hu/api/trackback/id/tr328478752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása